ΚΥΠΡΟΣ: Αίσιο τέλος στο δράμα μητέρας – μονογονιού

Μητέρα Μονογονεϊκή Οικογένεια

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Εργασίας μετά τη δραματική έκκληση μητέρας, μονογονιού δύο ανήλικων παιδιών, της Βενετίας Νεοκλέους. Με προσωπική παρέμβαση της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου αποφασίστηκε η παραχώρηση έκτακτου βοηθήματος στη Βενετία, από την οποία είχε αποκοπεί αιφνιδίως το ΕΕΕ τον περασμένο μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία της Βενετίας είχε έρθει στο φως από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, ο οποίος σε μια προσπάθεια στήριξης των μελών του αποφάσισε όπως αρχίσει να δημοσιοποιεί ιστορίες μονογονιών που δεν βρίσκουν ανταπόκριση από τις υπηρεσίες του κράτους.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων ευχαριστεί την Υπουργό Εργασίας και τους λειτουργούς του γραφείου της για την άμεση ανταπόκριση και αναφέρει πως βρίσκεται σε αναμονή για τη διευθέτηση συνάντησης με την Ζέτα Αιμιλιανίδου, προκειμένου να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης των φτωχών μονογονεϊκών οικογενειών και της παράλυσης, όπως αναφέρει, τον Υπηρεσιών Ευημερίας.

Πηγή: philenews