Κύπρος: Γκανγκστερική δολοφονία στο κέντρο της Λευκωσίας – Νεκρός 21χρονος από τη Συρία

Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου στο κέντρο της πρωτεύουσας - Νεκρός ο 21χρονος από τη Συρία που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κέντρο της Λευκωσίας – Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία – Άνοιξαν πυρ στο αυτοκίνητο που επέβαινε

cache 1500x3000 Analog medium 1653347 78016 522023 Αστυνομία, δολοφονία, ΦΟΝΟΣ

Νεκρός είναι τελικά ο 21χρονος από τη Συρία ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς στο κέντρο της Λευκωσίας το βράδυ της Κυριακής.

Πρόκειται για τον Alsweidani Ahmad από τη Συρία με την Αστυνομία να διερευνά, πλέον, φόνο εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 21:40 έφθασε πληροφορίες στις αρχές ότι ρίχθηκαν πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος του οποίου το θύμα επέβαινε ως συνοδηγός, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 21χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, όπου λίγο πριν από τις 11 το βράδυ κατέληξε.

Η σκηνή όπου τραυματίστηκε ο 21χρονος, αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας, για διενέργεια εξετάσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια.

Πώς έγινε ο φόνος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεύτερο όχημα ακολουθούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα. Όταν το όχημα με το θύμα ήταν σε στάση αναμονής σε σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο δράστης κατέβηκε από το όχημα που ακολουθούσε, πλησίασε το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε.

Ο οδηγός του οχήματος μετά την διάπραξη της απόπειρας φόνου συνέχισε την πορεία του και μετέφερε το θύμα στο Νοσοκομείο.

Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν την κατάσταση της υγείας του θύματος της επίθεσης ως πολύ σοβαρή ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.