Κύπρος: Κοριτσάκι 13 ετών θύμα βιασμών έκοβε τα χέρια της με λεπίδα επειδή ήθελε να πεθάνει

child abuse alone by brokenbutterfly033 d3i5z5o1 κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση

Άλλη μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, που κρατούσε για τουλάχιστον 12 χρόνια, έφθασε χθες στα δικαστήρια. Κοριτσάκι, ενώ ήταν μόλις 3 ετών, φέρεται να άρχισε να δέχεται σεξουαλικές επιθέσεις από ανήλικο, τότε, πρόσωπο του περιβάλλοντός του, οι οποίες σταδιακά εξελίχθηκαν σε βιασμούς συνοδευόμενους από άσκηση βίας καθώς το παιδί αντιδρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αδικήματα άρχισαν να λαμβάνουν χώρα από το 2004, οπόταν το θύμα ήταν 3 ετών, ενώ ο δράστης κατά τον χρόνο εκείνο, η οικογένεια του οποίου συνδεόταν φιλικά με την οικογένεια του κοριτσιού, ήταν ηλικίας περίπου 13 ετών. Για περίπου 6 χρόνια το θύμα δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση με τη μορφή αγγιγμάτων σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ εξαναγκαζόταν να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου, αλλά και να ικανοποιεί σεξουαλικά τον δράστη.

Σταδιακά και σχεδόν συστηματικά οι επιθέσεις έλαβαν τη μορφή βιασμών, οι οποίοι συνεχίζονταν τουλάχιστον μέχρι το 2016. Κάποια στιγμή η ανήλικη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στην οικογένειά της και έτσι έγινε καταγγελία. Αμέσως μετά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου πλέον, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στο δικαστήριο και εξασφαλίστηκε η εξαήμερη κράτησή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν και το συγκλονιστικό πως όταν η ανήλικη άρχισε να αντιλαμβάνεται τι γίνεται, ένιωθε η ίδια τύψεις και έκοβε τα χέρια της με λεπίδα επειδή ήθελε να πεθάνει.

Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του υπόπτου είναι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, ο βιασμός, η διαφθορά θήλεως κάτω των 13 ετών και η άσεμνη επίθεση.

Πηγή: Politis