ΚΥΠΡΟΣ: Παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε – Χειροπέδες σε 22χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε - Χειροπέδες σε 22χρονο

993F4C71 2E19 4216 B230 A9870C21F016 Αστυνομία, ποδηλάτης

Ποδηλάτης ηλικίας 40 ετών, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα χτες βράδυ στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου, ενώ για την υπόθεση κρατείται οδηγός ηλικίας 22 ετών που μετά το τροχαίο εγκατέλειψε την σκηνή.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας,  το τροχαίο συνέβη χτες βράδυ στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα χτες στις 19:00 το απόγευμα άγνωστο πρόσωπο οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Ερατούς στην Γεροσκήπου με ανατολική κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Κολώνης .

Σε κάποιο σημείο του δρόμου καθώς προσπερνούσε από τα δεξιά τρεις ποδηλάτες, οι οποίοι ποδηλατούσαν στην τελείως αριστερή λωρίδα του δρόμου , ο ένας πίσω από τον άλλο, ο άγνωστος οδηγός άλλαξε λωρίδα για να εισέλθει στην αριστερή πάροδο με αποτέλεσμα να κτυπήσει τον πρώτο ποδηλάτη ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος 40 χρόνων και να τον ρίξει στο έδαφος.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα του αγκώνα  και εισήλθε στο χειρουργείο ενώ κρατήθηκε ακολούθως για περαιτέρω νοσηλεία.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή την οποία σχεδιαγράφησαν, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε,  ότι ο άγνωστος οδηγός ο οποίος εγκατέλειψε την σκηνή του δυστυχήματος είναι 22χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και κρατείται για διερεύνηση της υπόθεσης.