ΚΥΠΡΟΣ: Στο νοσοκομείο 13χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

cache 1500x3000 Analog medium 704152 75863 1952019

Σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό μεταφέρθηκε ανήλικη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 13χρονη έφερε και μικρό έγκαυμα στο στήθος.

Το περιστατικό σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκε το Σάββατο(15/02), και η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία του πατέρα της 13χρονης.

Από την έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι η 13χρονη προμηθεύτηκε το αλκοόλ από mini market στη Λεμεσό, του οποίου ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε.

Ερωτηθείς για την αγορά αλκοόλ από την ανήλικη, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι ο η ανήλικη με δύο φίλες της το βράδυ του Σαββάτου εισήρθαν στο μαγαζί του και αγόρασαν βότκα. Όταν ρώτησε τις ηλικίες τους αυτές, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είπαν ότι είναι 18 ετών ενώ όταν ζήτησε ταυτότητα άφησαν τα χρήματα στον πάγκο και έφυγαν.

Όσον αφορά το έγκαυμα στο στήθος της η 13χρονη ανέφερε ότι προκλήθηκε τυχαία όταν άγνωστοι άναψαν μικρά πυροτεχνήματα στο πάρκο όπου βρίσκονταν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της ανήλικης στην Αστυνομία, η 13χρονη βρισκόταν μαζί με φίλους της το απόγευμα του Σαββάτου ενώ όταν πήγε να την παραλάβει από ανοικτό χώρο πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια, βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως η μητέρα της 13χρονης την μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία. Στο μεταξύ οι φίλοι της 13χρονης ενημέρωσαν τη μητέρα της πως η 13χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα για νόμο περί οινοπνευματωδών και του τυχαίου τραυματισμού.