Στρατιωτικός κακοποιούσε 7χρονη και την έβαζε να βλέπει ροζ ταινίες

fylaki keli

Την επταετή ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε 47χρονο στρατιωτικό για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, επτά ετών τότε, επικύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο απέρριψε την έφεση που άσκησε κατά της καταδίκης του.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην απόφαση, ο 47χρονος εξανάγκαζε το επτάχρονο κοριτσάκι να βλέπει μαζί του ταινίες ακατάλληλου περιεχομένου, την έβαζε να κάθεται στα πόδια του και να την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ την απειλούσε πως εάν αποκαλύψει οτιδήποτε, θα την κτυπούσε ή θα σκότωνε τους γονείς της.

Όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 2008, όταν η ανήλικη μετέβαινε στην οικία του 47χρονου, που βρίσκεται δίπλα από την οικία της οικογένειας του, προκειμένου η συμβία του, που είναι εκπαιδευτικός, να παραδίδει μαθήματα ελληνικά και μαθηματικά, στην επτάχρονη, λόγω δυσκολιών που αντιμετώπιζε στο σχολείο.

Τα μαθήματα διήρκεσαν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, ήτοι μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014 και Μαΐου 2015, παρόλο που προς το τέλος της χρονιάς είχαν αραιώσει, ενώ κάποιες φορές η επτάχρονη πήγαινε στο σπίτι της γειτόνισσας και συναντούσε μόνο τον κατηγορούμενο, μέχρι την άφιξη της εκπαιδευτικού στο σπίτι.

Η όλη συμπεριφορά του 47χρονου προς την ανήλικη άρχισε όταν σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, όπου βρισκόταν μόνο ο κατηγορούμενος στο σπίτι, την ρώτησε εάν ξέρει τι είναι το σεξ και αυτή του απάντησε «όχι», οπότε της εξήγησε. Τότε ο 47χρονης της είπε να πάει πάνω μαζί του και εκεί της έβαλε και είδαν μαζί βίντεο ερωτικού περιεχόμενου, σε ηλεκτρονική συσκευή, πάνω στο γραφείο της συμβίας του.

Αυτό συνέβη και άλλες φορές, ενώ κατά την διάρκεια της προβολής των ταινιών, ο 47χρονος την έβαζε να κάθεται πάνω του και προέβαινε σε άσεμνες πράξεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση ήταν που ο 47χρονος της είπε και μια ιστορία για το πώς χώρισε με την πρώτη του γυναίκα, με την οποία είχαν τέσσερα παιδάκια και ο λόγος ήταν ότι η μια τους κόρη τους είδε που έκαναν σεξ.

Επίσης, σε μια περίπτωση που ο 47χρονος ασχολείτο οικοδομικά με την ανύψωση του διαχωριστικού τοίχου μεταξύ των δύο οικιών, όταν η επτάχρονη κατέβηκε από το δωμάτιο της στην κουζίνα για να πιεί νερό, ο κατηγορούμενος της φώναξε να φέρει το tablet της και της έβαλε να δει ταινία ερωτικού περιεχομένου. Στο σπίτι βρίσκονταν η οικιακή βοηθός και ο πατέρας της, οι οποίοι όμως βρίσκονταν στο μπροστινό σαλόνι.

Επίσης, σε άλλες περιπτώσεις, ενώ η επτάχρονη βρισκόταν στο σπίτι του για μάθημα και η συμβία του δεν είχε ακόμα επιστρέψει, ο 47χρονος της έλεγε να κατεβάσει τα ρούχα της και αυτή το έπραττε και ο κατηγορούμενος προέβαινε σε άσεμνες πράξεις.

Υπήρξαν επίσης περιπτώσεις που ο 47χρονος έβαζε την ανήλικα να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις, ενώ άλλες φορές ο κατηγορούμενος φιλούσε την ανήλικη στο στόμα.

Το μαρτύριο και η εξομολόγηση στον εξάδελφο

Τα όσα φρικτά βίωνε η επτάχρονη στα χέρια του 47χρονου, αποκάλυψε πρώτη φορά στον εξάδελφο της, ηλικίας τότε 12 ετών, το καλοκαίρι του 2015, και για δεύτερη φορά, πάλι στον ίδιο, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2015, όταν βρισκόταν στην οικία της γιαγιάς τους με την οικογένεια της.

Ακολούθως ο εξάδελφος της ανήλικης, μίλησε στην μητέρα της, ενώ στη συνέχεια ο πατέρας της μετέβη στην οικία του 47χρονου, όπου στην παρουσία της συμβίας του, αποκάλυψε τα όσα τους εξομολογήθηκε η ανήλικη και ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονταν.

Στη συνέχεια οι γονείς προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, με τον 47χρονο να φορεί χειροπέδες, ενώ θέση του ήταν πως πρόκειται για ψέματα και φαντασιώσεις της ανήλικης. Μάλιστα, ισχυριζόταν πως μόνη της η επτάχρονη έβλεπε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και έπλασε στο μυαλό της αυτές τις πράξεις.

Στο μεταξύ, κατά την περίοδο αυτής της συμπεριφοράς του 47χρονου, η επτάχρονη παρουσίασε αλλαγή στη δική της συμπεριφορά και ήταν πιο αντιδραστική, τόσο έναντι του αδελφού της όσο και στο σχολείο έναντι των συμμαθητών της.

Επίσης ήθελε να κλείνουν τις κουρτίνες του σπιτιού της και ρωτούσε καθημερινά κατά πόσο οι ομιλίες τους εντός του σπιτιού της ακούγονταν στο διπλανό σπίτι.

Έκτοτε έχει εφιάλτες τα βράδια, δεν δέχεται την παρουσία του πατέρα της στο δωμάτιο της, ενώ θέλει συνοδεία για να ανεβεί στο δωμάτιο της και τη συνοδεία του πατέρα της για να πάει τουαλέτα το βράδυ. Επίσης, κάποτε ζητά να κοιμηθεί με τους γονείς της, ενώ εκδηλώνει σεξίζουσα συμπεριφορά, ακατάλληλη για την ηλικία της, η οποία συνδέεται με την αναφερόμενη συμπεριφορά του 47χρονου.

Πηγή: Reporter