ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 68χρονος για τα βίντεο κακοποίησης αλλοδαπής (video)

68χρονο ως ύποπτο για υπόθεση άσκησης βίας εναντίον γυναίκας συνέλαβε το απόγευμα η Αστυνομία, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στα οποία ακούγεται Ελληνοκύπριος να ασκεί λεκτική και σωματική βία εις βάρος αλλοδαπής οικιακής βοηθού.

Συγκεκριμένα στα βίντεο που αναρτηθηκαν σε σελίδα στο Facebook, ο άνδρας ακούγεται να ζητά εξηγήσεις, σχετικά με μια συνάντηση, που είχε η οικιακή βοηθός με γνωστό του άνδρα σε φούρνο.

«Εγώ θέλω να μάθω ποιος κανόνισε να βρεθείτε στον φούρνο. Μην με νευριάζεις άλλο. Δεν θέλω να σε δέρω αλλά δεν θέλω να με περιπαίζεις. Ξαφνικά βρεθήκατε φούρνο; Πού το ήξερε πως θα ήσουν εκεί;». Στη συνέχεια ο άνδρας ακούγεται να της λέει «δεν είμαι μωράκι να με περιπαίζεις εμένα». Στο σημείο αυτό η αλλοδαπή ακούγεται να λέει με λυγμούς «πόσο ξύλο να φάω εγώ από σένα για αυτό το πράγμα. Κάθε μέρα τούτο».

Ο άνδρας ακούγεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να ζητά εξηγήσεις από την αλλοδαπή για μια συνάντηση, με την ίδια να εκλιπαρεί και να του λέει «κανεί, κανεί. Βαρέθηκα κάθε μέρα να τρώει ξύλο» και τον ίδιο να επιμένει «με πήρες για τόσο βλάκα, να με κοροΐδευεις μέσα στα μούτρα μου;», ενώ η κοπέλα ακούγεται να σπαράζει από το κλάμα και να λέει «δεν έχει έτσι πράγμα».

www.facebook.com/watch/?v=574856590061550

www.facebook.com/watch/?v=311896889999237

Πηγή: Philenews