ΚΥΠΡΟΣ: Τη βίαζε από τα επτά της ο σύντροφος της μητέρας της – Τα μαρτύρησε όλα στη γιαγιά της

ImageHandler 7

Ζούσε την κόλαση, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αφού από την ηλικία των επτά ετών, κακοποιείτο σεξουαλικά από το σύντροφο της μητέρας της. Το μαρτύριό της έλαβε τέλος, όταν μίλησε στη γιαγιά της για όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

Τα βάσανα της επτάχρονης ξεκίνησαν το 2013 και μέχρι το 2015 ήταν έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του. Δεν ανέφερε στη μητέρα της, τις επανειλημμένες φορες που βιάστηκε από το σύντροφό της, καθώς του είχε αδυναμία. Η γιαγιά του κοριτσιού έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία και έτσι ο σύντροφος της μητέρας της συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 χρόνων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτη», ο άνδρας προσέφυγε στο Εφετείο, υποστηρίζοντας πως η υπόθεση ήταν μια σκευωρία που έστησε η γιαγιά του θύματος, καθώς ήθελε να ματαιώσει τον γάμο του με την μητέρα του θύματος. Η έφεσή του απορρίφθηκε ομόφωνα.

Το Εφετείο θεώρησε φυσιολογική την απόφαση της επτάχρονης να μιλήσει στη γιαγιά της αντί στη μητέρα της, καθώς η δεύτερη, μέχρι την ημέρα της ακρόασης, αρνείτο να πιστέψει πως η κόρη της ήταν θύμα των ορέξεων του συντρόφου της.

Κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από τον προηγούμενο σύντροφο της μητέρας
Σύμφωνα με τον Πολίτη, η επτάχρονη ήταν θύμα των αρρωστημένων ορέξεων και του προηγούμενου συντρόφου της μητέρας της, ωστόσο, ο συγκεκριμένος άνδρας αθωώθηκε από το Κακουργιοδικείο, το οποίο έκρινε την μαρτυρία της παραπονούμενης ως αδύναμη.

Η επτάχρονη δεν είχε αποκαλύψει στη γιαγιά της το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια αυτού του άνδρα.

Στην απόφασή του το Εφετείο επεσήμανε πως η επτάχρονη φοβήθηκε να αποκαλύψει στη μητέρα της το βιασμό της από το σύντροφό της, επειδή θα αντιδρούσε με ακραίο τρόπο. Παρατήρησε ακόμη πως το κορίτσι δεν ανέφερε τις παρενοχλήσεις σε όλη τους την έκταση, αφού δέχθηκε απειλές από τον άνδρα ότι θα έκανε κακό στη μητέρα της.

Πηγή: Reporter