Κύπρος: Ξυλοκοπήθηκε από πέντε άντρες σε «ραντεβού» για οικονομικές διαφορές

Σοβαρή καταγγελία - Κουκουλοφόροι τον έσπασαν στο ξύλο για οικονομικές διαφορές

1624ea2a8736f9 1

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, απαίτηση χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, μεταφορά επιθετικού, οργάνου, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορία, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου  εναντίον 39χρονου .

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 22.3.22 ένα πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, μηχανικός αυτοκινήτων που διαμένει μόνιμα στην Πάφο, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι πριν δύο μήνες 39χρονος με τον οποίο είχαν συνεργαστεί επαγγελματικά, του ζητούσε χρήματα λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους και τον απειλούσε συνεχώς τηλεφωνικώς λέγοντας του, ότι αν  δεν του πλήρωνε το ποσό που δικαιούταν, σύμφωνα με τη δική του άποψη, θα τον πυροβολούσε.

Ο παραπονούμενος ανέφερε επίσης πως εκείνη την ημέρα δέχτηκε τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο το οποίο του είπε να συναντηθούν για να μιλήσουν σχετικά με το θέμα.

Όταν μετέβη στο μέρος συνάντησε, όπως κατάγγειλε, αντί του συγκεκριμένου προσώπου, πέντε άγνωστους άνδρες εκ των οποίων οι τρεις εξ αυτών φορούσαν κουκούλες και άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματος με τα χέρια και τα πόδια τραυματίζοντας τον.

Κάποιοι απ’ αυτούς χρησιμοποίησαν -όπως κατάγγειλε- σίδερα ρόπαλα και ένα λιβέρι, ενώ ένας απ’ αυτούς κρατούσε μαχαίρι ανοιγόμενο, περίπου 15 εκατοστών, σύμφωνα με τον παραπονούμενο. Σύμφωνα με την καταγγελία του 32χρονου, όσο τον χτυπούσαν, τα άγνωστα πρόσωπα του έλεγαν συνεχώς, ότι πρέπει να πληρώσει να χρήματα που οφείλει στον 39χρονο.

Σε κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο που πέρασε τυχαία στο μέρος τους είδε και τότε τα πρόσωπα που κτυπούσαν τον 32χρονο τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, έτυχε εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι, μώλωπες, εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του, και αφού έτυχε θεραπείας  πήρε εξιτήριο.

Στην Αστυνομία υπέδειξε το μέρος που του επιτέθηκαν οι άγνωστοι και η Αστυνομία παρέλαβε κάποια τεκμήρια, κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή εξετάστηκαν και τελικά χθες 6.4.22 εξασφαλίστηκαν τα πλήρη στοιχεία του 39χρονου και εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.