Κύπρος: Υπόδικος για διαρρήξεις και κλοπές επιτέθηκε σε αστυφύλακα

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ότι ο 36χρονος ήθελε να μεταφερθεί πρώτος στο Νοσοκομείο και μετά ο άλλος κρατούμενος

6a6571bb2bd421133ec87b2a4c83a6ae 13 αστυφύλακας, διαρρήξεις, ΕΠΙΘΕΣΗ, Κλοπή

Υπόδικος για διαρρήξεις και κλοπές φέρεται να επιτέθηκε εναντίον αστυφύλακα για τη σειρά μεταφοράς στο ΓΝ Πάφου.

Συγκεκριμένα, υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, κοινή επίθεση, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου, εναντίον 36χρονου υπόδικου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, το Σάββατο και ώρα 10:30, ενώ αστυφύλακας εκτελούσε καθήκοντα στα κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου και συνόδευε εκτός της πτέρυγας ανδρών ένα κρατούμενο για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, φέρεται να μετέβη στην πόρτα των κρατητηρίων άλλος κρατούμενος, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος είναι υπόδικος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών,  ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε και να τον έσπρωξε με τα χέρια του, προκαλώντας του εκδορές στα δύο του χέρια.

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ότι ο 36χρονος ήθελε να μεταφερθεί πρώτος στο Νοσοκομείο και μετά ο άλλος κρατούμενος.

Την ίδια μέρα συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, δηλαδή της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, κοινή επίθεση  και επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη .

Ο αστυφύλακας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, σύμφωνα με τον οποίο έφερε εκδορές στα δύο του χέρια. Ακολούθως, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών  απολύθηκε.

Πηγή ΚΥΠΕ