Λάρνακα: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε

imagew 2 Αστυνομία, Λάρνακα

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε χθες βράδυ σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από την αυτοψία που διενεργήθηκε χθες βράδυ στη σκηνή από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους και Ορθόδοξο Ορθοδόξου καθώς και άλλες ενδείξεις που εντοπίστηκαν, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του στη σκηνή ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα “η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από τους ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή” είπε.

Πρόσθεσε ότι “το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες”.

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως “σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται”.

Υπενθυμίζεται ότι πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης.

Η σκηνή αποκλείστηκε αποκλείστηκε ενώ μετά τις εξετάσεις η απανθρακωμένη σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου σήμερα αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άγνωστου άνδρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ