Λάρνακα: Η μάνα μπεκρούλιαζε, η κόρη περίμενε έξω από μπιραρία

a 1 Λάρνακα

H μάνα τα έτσουζε σε μπιραρία μέχρι τα ξημερώματα, εγκαταλείποντας ολομόναχη τη 12χρονη κόρη της, η οποία περίμενε με τις ώρες στον δρόμο μέχρι να τελειώσει η μητέρα της από τη διασκέδαση!

Η απίστευτη αυτή υπόθεση που αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, με την 36χρονη μάνα από την Ουκρανία – μόνιμη κάτοικο Κύπρου (διαζευγμένη με Κύπριο), να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες που αφορούν στ’ αδικήματα της μέθης και της άτακτης συμπεριφοράς, καθώς και της κακομεταχείρισης τέκνου κάτω 16 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της 15ης Μαΐου του 2016, ενώ είχε υπό τη φροντίδα της τη θυγατέρα της, εσκεμμένα παραμέλησε και εγκατέλειψε την ανήλικη κόρη της κατά τρόπον που θα μπορούσε να προκληθεί άσκοπη ταλαιπωρία ή βλάβη στην υγεία της, δηλαδή την άφησε να περιμένει με τις ώρες μόνη της στον δρόμο, ενώ αυτή τα έπινε με φίλη της σε κοντινή μπιραρία, στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Η 36χρονη, πάντως, αρνείται ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δεν παραδέχεται ότι με την όλη της συμπεριφορά άφησε εκτεθειμένη τη 12χρονη θυγατέρα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο Δικαστήριο διεξάγεται ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την καταγγελία στην Αστυνομία την έκανε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της μπιραρίας, ο οποίος κατέθεσε και ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη.

Όπως ανέφερε, γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα αντιλήφθηκε τη 12χρονη μόνη της στον δρόμο, να περιμένει τη μάνα της μέχρι να πιει τα ποτά της, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο μέρος και συνάντησαν το μικρό κορίτσι στον δρόμο, δίπλα από την μπιραρία. Η μικρή υπέδειξε στους αστυνομικούς τη μητέρα της, η οποία εκείνη την ώρα διασκέδαζε με άλλη φίλη της εντός της μπιραρίας, καταναλώνοντας οινοπνευματώδη ποτά και πιο συγκεκριμένα ουίσκι.

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν εξηγήσεις από την 36χρονη, αυτή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και τους έλεγε ασυναρτησίες εξαιτίας της μέθης, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Πολίτη», όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 36χρονη να τους ακολουθήσει στον αστυνομικό σταθμό, αυτή τους είπε «πρώτα να τελειώσω το ποτό μου»!

Τελικά, τη φροντίδα του 12χρονου κοριτσιού ανέλαβε προσωρινά λειτουργός του γραφείου ευημερίας, η οποία στη συνέχεια το παρέδωσε στον πατέρα της. Η δίκη της 36χρονης Ουκρανής θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, καταλήγει στο δημοσίευμα η εφημερίδα.