Μάχη για τη ζωή δίνει ο 56χρονος που έσκασε η φιάλη του γκαζιού ενώ μαγείρευε

Σε κρίσιμη κατάσταση στην κλινική εγκαυμάτων νοσηλεύεται 56χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτιά που προκλήθηκε λόγω έκρηξης φιάλης υγραερίου

83eee012 f68a 4175 bb46 d7a0f08bd351 vroxes 6 9 ΕΚΡΗΞΗ, ταυματισμός, φιάλη υγραερίου, φωτιά

Σε κρίσιμη κατάσταση στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 56χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτιά που προκλήθηκε λόγω έκρηξης φιάλης υγραερίου, ενώ μαγείρευε στην κουζίνα του διαμερίσματός του, στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου .

Οπως δήλωσε ο κ. Νικολάου, στις 19:10 το Σάββατο λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε διαμέρισμα. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξέσπασε ενώ ο ένοικος του διαμερίσματος ασχολείτο με την παρασκευή φαγητού. Σύμφωνα με τις εξετάσεις, η έκρηξη προκλήθηκε λόγω απώλειας υγραερίου από τη φιάλη.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει εκτεταμένα εγκαύματα πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, ο 56χρονος μεταφέρθηκε χθες Κυριακή στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πηγή ΚΥΠΕ