Με τραγικό τρόπο έμελλε να ξεψυχήσει ο άτυχος Παναγιώτης – Μίλησε η νεκροτομή

cache 846x3000 Analog medium 485479 41274 1542019

Φως στα αίτια, του τραγικού θανάτου του 16χρονου μαθητή από τη Λάρνακα, Παναγιώτη Στεφανή, που έσβησε σε παιδικό πάρτυ, έριξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας,από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του ανήλικου οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.

Παράλληλα από τη σορό του ανήλικου λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 16χρονος είχε νιώσει αδιαθεσία και έκανε εμετό, τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ βρισκόταν σε παιδικό πάρτυ και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός, ο οποίος προσπάθησε να συνεφέρει τον 16χρονο με τη χρήση τεχνητής αναπνοής, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών, ο 16χρονος δεν επανέκτησε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Ο άτυχος Παναγιώτης ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας.

Όσον αφορά την κηδεία του, θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου, στις 14:30 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στους Τρούλλους.

Έκκληση είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν εισφορές για την οικογένεια.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση.

Πηγή: Reporter