ΚΥΠΡΟΣ: Μεγαλείο ψυχής – Ζωή με τον θάνατό του χάρισε ο 18χρονος Στέφανος

ainthesi fesia

Μεγαλείο ψυχής και δύναμης επέδειξαν οι γονείς του άτυχου Στεφάνου οι οποίοι έδωσαν το πράσινο φως για δωρεά των οργάνων του παιδιού τους.

Ζωή σε πάσχοντες συνανθρώπους μας έδωσε με τον αδόκητο θάνατό του ο 18χρονος Στέφανος Σιλβέστρος, ο οποίος υπέκυψε μετά από μια εβδομάδα καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Philenews, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταμόσχευσης, ακολούθως διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζουμε πως ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε με συνεπιβάτη 19χρονο, συγκρούστηκε με διπλακάμπινο όχημα.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το διπλακάμπινο που οδηγούσε 52χρονος, επιχείρησε να εισέλθει παράνομα από χώρο στάθμευσης στην Αγία Ζώνη με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας και να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο νεαροί.

Ο 18χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στην συνέχεια διασωληνωθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας που εισήχθη στην εντατική.