Μέθυσαν σε παραλιακό μπαρ, προκαλούσαν ανησυχία και επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα

ti poto na parangeileis an eisai o anapofasistos tis pareas Αστυνομία

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 30 ετών, για πρόκληση ανησυχίας σε δημόσιο μέρος υπό την επήρεια αλκοόλης, αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη και επίθεση εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Τρίτο πρόσωπο ηλικίας  29 ετών που ήταν μαζί με τον 28χρονο και τον 30χρονο συνελήφθη και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, λίγο πριν τις 21:00 την Κυριακή μέλη της ΑΔΕ Πάφου κλήθηκαν σε παραλιακό μπαρ στην Πάφο αφού σύμφωνα με την πληροφορία θαμώνες προκαλούσαν ανησυχία και ενόχληση στους υπόλοιπους.

Κατά την άφιξη των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διαπιστώθηκε πως τρία πρόσωπα – τουρίστες -προκαλούσαν ανησυχία ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης. Τα τρία πρόσωπα  αρνήθηκαν τα συνεργαστούν με την επίδειξη ταυτότητας. Δύο εξ αυτών  ένας 28χρονος και ένας 30χρονος  προέβαλαν αντίσταση και επιτέθηκαν στα μέλη της δύναμης σπρώχνοντας με τα χέρια. Ακολούθως έγινε κατορθωτή η σύλληψη και των τριών προσώπων.  Το ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών δεν προέβαλε αντίσταση.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στα Γραφεία της Αστυνομίας Πάφου. Τα δύο πρόσωπα 28 και 30 ετών τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ