Μητέρα Βαγγέλη: «Μου λένε να αποδεχτώ ότι αυτοκτόνησε για να τελειώνουμε»

«Δεν μπορεί να μου λένε ότι αυτοκτόνησε χωρίς να διερευνήσουν την υπόθεση»

FFB00661 E96D 4D97 B384 6C72FDCEC67A

Δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Φραγκούλη, η οικογένεια του ακόμα ψάχνει απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, μέσα στην αποθήκη που νοίκιαζε στην οδό Ηφαίστου 10Α, στη Λεμεσό.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η μητέρα του Βαγγέλη Νεκταρία Βλάχου, η οποία αναζητεί απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού της ενώ την ίδια ώρα ζητά από τις Αρχές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

«Έχουν  γίνει απίστευτα λάθη, το πρώτο λάθος είναι ότι αρνήθηκε ο ιατροδικαστής της κυβέρνησης να έρθει να κάνει αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Η αυτοψία δεν έγινε, έδωσαν οδηγίες τηλεφωνικά, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν έχει γίνει διάγνωση ποτέ σε όλο τον κόσμο από το τηλέφωνο» ανέφερε η κ. Νεκταρία.

Συνέχισε λέγοντας, «στην υπόθεση της καημένης της κοπέλας στην Πετρά του Ρωμιού πήγαν δύο ιατροδικαστές της κυβέρνησης για αυτοψία και διάγνωση, επίσης πήγε και ιατροδικαστής από την Ελλάδα. Στην δική μου περίπτωση δεν έγινε ποτέ αυτό.

Το παιδί μου βρέθηκε στη θέση του οδηγού καθιστός με το δεξί του χέρι στην πόρτα του οδηγού, φορώντας τα γυαλιά του ηλίου και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά. Το παιδί μου ήταν κτυπημένο αρκετά το οποίο φαινόταν αλλά όλοι εθελοτυφλούσαν και δεν το είδανε. Επίσης είχε και άλλα τραύματα άρα κάτι είχε προηγηθεί. Οι Αρχές δεν ερεύνησαν τι είχε προηγηθεί δεν έγινε άρση απορρήτου, δεν έγινε αυτοψία δεν κοίταξαν τις κάμερες. Θυμήθηκαν μετά από 7 μήνες να δουν τις κάμερες».

Τόνισε ότι μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρό το παιδί της δεν βρέθηκε αίμα και πως ήταν πεντακάθαρο.

«Υπήρξαν κάποια γεγονότα πριν το θάνατο του παιδιού μου που κανείς δεν ερεύνησε. Τα γεγονότα που συνέβησαν φαίνεται ότι κάποιος ήθελε να βλάψει το παιδί μου. Μέχρι σήμερα εγώ περιμένω απαντήσεις ενώ η Εισαγγελία επιμένει στην αυτοκτονία. Δεν γίνεται να μου λένε να αποδεχτώ ότι αυτοκτόνησε για  να τελειώνουμε. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα, έπρεπε να τα ερευνήσουν και να μου το αποδείξουν» είπε.

Η κυρία Νεκταρία ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος και να γίνει πλήρης διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης. «Δεν μπορεί να μου λένε ότι αυτοκτόνησε χωρίς να διερευνήσουν την υπόθεση».