Μοτοσικλετιστής έκρυβε τις πινακίδες του με αυτοσχέδιο μηχανισμό (εικόνες)

Oδηγούσε τη μοτοσικλέτα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας

b moto Τροχαία

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες βράδυ στην Πάφο, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 10.30 για έλεγχο στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου, μοτοσικλέτα η οποία οδηγείτο από νεαρό πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, κάτοικος Πάφου, το οποίο από περαιτέρω έλεγχο φάνηκε ότι οδηγούσε τη μοτοσικλέτα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας, υπήρχε ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός απόκρυψης των πινακίδων εγγραφής, ενώ φαίνονται να υπήρχαν εμφανείς μετατροπές και παραποιήσεις σε αυτή.

Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και ο 21χρονος οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας Πάφου όπου η μοτοσικλέτα κρατήθηκε για να τύχει έλεγχου από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενώ ο οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς και αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων, έγιναν συνολικά 30 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις ενώ κατασχέθηκε ακόμη ένα αυτοκίνητο για περαιτέρω έλεγχο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Aνακοινώσεις