ΚΥΠΡΟΣ: Νέα άφιξη μεταναστών – Αγνοείται πρόσωπο που έπεσε στη θάλασσα

Περίπολα της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο δίχως ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε.

metanastes thalassa Μετανάστες

Νέα άφιξη μεταναστών νωρίς τα ξημερώματα στην περιοχή της Λάρας στην Πάφο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, γύρω στις 3:30 το πρωί η Λιμενική Αστυνομία σήμανε συναγερμό μετά από εντοπισμό “κινούμενου στόχου” στη θαλάσσια περιοχή Λάρας.

Περίπολα της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο δίχως ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε. Δυο ώρες αργότερα πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία ότι δεκάδες άτομα, πιθανόν μετανάστες, κινούνταν πεζοί από την περιοχή Λάρας προς τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Στο σημείο έσπευσε εκ νέου η Αστυνομία όπου εντόπισε συνολικά 44 άτομα να κινούνται προς την περιοχή Πέγειας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, φαίνεται να υπάρχει ακόμη ένα άτομο το οποίο αγνοείται αφού όπως όλα δείχνουν οι διακινητές ανάγκασαν τους μετανάστες να πέσουν στη θάλασσα για να βγουν στην στεριά για να είναι πιο εύκολη η διαφυγή των ιδίων και του σκάφους τους.

Οι πληροφορίες ότι στο σκάφος που τους έφερε στην Κύπρο επέβαιναν 45 άτομα, προέκυψαν από τους ίδιους οι οποίοι έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία και πλέον διερευνάται ο ισχυρισμός τους ότι υπάρχει αγνοούμενο πρόσωπο στη θάλασσα.

Στο σημείο διεξάγονται έρευνες από ξηράς και θαλάσσης για εντοπισμό του Σύρου μετανάστη ο οποίος αγνοείται.

Πηγή: sigmalive.com