Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο – Έπεσε σε γκρεμό 190 μέτρων

γκρεμός, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Τροχαία Μόρφου

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες, στο δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών – Κυπερούντας, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Παναγιώτου, 21 ετών από την Αγλαντζιά, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και 20χρονος, επίσης από την Αγλαντζιά.

Γύρω στις 8.10μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι ο 20χρονος και ο 21χρονος, είχαν αναχωρήσει με αυτοκίνητό, από εξοχική οικία, όπου διέμεναν με φίλους, στο χωριό Αγίας Ειρήνης Κανναβιών, για να μεταβούν στην Κυπερούντα και έκτοτε δεν ανταποκρίνονταν στα τηλέφωνά τους.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς περιπόλησαν, τον δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών – Κυπερούντας, όπου, γύρω στις 8.30μ.μ., σε σημείο του δρόμου, εντόπισαν σε γκρεμό βάθους 190 μέτρων περίπου, το αυτοκίνητό και τους δύο νεαρούς.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία ανέσυραν τους δύο νεαρούς από τον γκρεμό. Διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονος, ενώ ο 20χρονος εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, κρίνεται ως σοβαρή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Μόρφου.

Πηγή: philenews