Νέο θανατηφόρο – «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 24χρονος Κυριάκος

Ανέβηκε σε νησίδα και χτύπησε σε δέντρο

7EAE170D AE66 41DB 902A F863FB92A470

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του Κυριάκος Όξυνος, 24 ετών από την Έγκωμη.

Η θανατηφόρα σύγκρουση, συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε κάποιο σημείο της λεωφόρου (έναντι Μετοχίου Κύκκου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε μερικώς στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Συνεπεία της οδικής σύγκρουσης, ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του νεαρού οδηγού, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες της οδικής σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.