Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες θα δρούσαν εναντίον του Ντίνου Έλληνα (ΒΙΝΤΕΟ)

''Ενημερώθηκα με έκπληξη από την Αστυνομία για το σχέδιο δολοφονίας''

Main Image x2 6 2 Αστυνομία, δολοφονία, ΟΠΛΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση σχεδιαζόμενης δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υποβοήση της αγοράς πιστολιών. Σημειώνεται ότι ήδη υπό πενθήμερη κράτηση τελούν τα δυο αδέλφια (25 και 26 χρονών).

Οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση μετά από πληροφορία που εξασφάλισε ο ΟΠΕ Λεμεσού για σχέδιο δολοφονίας του Προέδρου των Σχολικών εφορειών Ντίνου Έλληνα.

Συγκεκριμένα άτομο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δύο αδέλφια, ιδιοκτήτες εργοληπτικής εταιρείας, τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία είχαν παράπονα για την πληρωμή τους από την Σχολική Εφορεία Λεμεσού, του ζήτησαν να παρακολουθεί το σπίτι και τις κινήσεις του κυρίου Έλληνα ώστε να δράσουν την κατάλληλη στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το συγκεκριμένο πρόσωπο, τα δύο αδέλφια του ζήτησαν να τους εξασφαλίσει δύο πιστολιά με τα οποία θα διενεργούσαν το έγκλημα, ενώ ο ίδιος αποτάθηκε και σε τρίτο πρόσωπο.

Ο ίδιος ο Ντίνος Έλληνας δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «με κάλεσε η αστυνομία προσωπικά να με ενημερώσει ότι υπήρξε μια πληροφόρηση από πληροφοριοδότη της ότι επρόκειτο σχέδιο δολοφονίας εναντίον μου.

Οι δύο πάντως αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Εναντίον και των τριών διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για φόνο, παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου και εκρηκτικών υλών.

ant1.com.cy