Ο νέος οδηγός διασκέδασης, κάνει “Check In” στα καλύτερα της Κύπρου

Στιγμιότυπο 2018 12 15 17.58.34 Check In Cyprus, Time Out, Προτάσεις

Ο απόλυτος οδηγός της Κύπρου, όπως τον γνωρίσαμε, τον αγαπήσαμε και τον εμπιστευτήκαμε, το TimeOutCyprus πέρασε σε νέα εποχή.

Και αυτή η νέα εποχή, σε θέλει πλέον να κάνεις Check In στα καλύτερα! Check In στη γεύση, στη μουσική, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τέχνη! Check In σε όλα όσα αγαπάμε.

Το Check In Cyprus λοιπόν, είναι εδώ και μαζί του θα ζήσουμε συναρπαστικές εμπειρίες.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των Εating Awards 2018, από τον Διευθύνων Σύμβουλο του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ και την Τηλεόρασης Σίγμα, ο οποίος όπως σημείωσε ότι στο πλαίσιο της παγκόσμιας αναδιαμόρφωσης της στρατηγικής του, το Time Out International έχει διαφοροποιήσει τη διεθνή πολιτική του και έχει καταργήσει τη διάθεση του τίτλου TIME OUT υπό τη μορφή τοπικού franchise στην πλειοψηφία των χωρών που κυκλοφορεί, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Αντ’ αυτού έχει επιλέξει να συνεχίσει με τις εκδόσεις δικής του ιδιοκτησίας.

check in Check In Cyprus, Time Out, Προτάσεις

Ως εκ τούτου ο Εκδοτικός Οίκος Δίας, υπερήφανος και αποκλειστικός συνεργάτης του ομίλου Time Out από την ημέρα δημιουργίας του στην Κύπρο και μοναδικά προνομιούχος με την εμπειρία συνεργασίας του με τον διεθνή τίτλο, προχωρεί στη νέα εποχή και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του πιο επιτυχημένου τοπικού οδηγού διασκέδασης.

Συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε την Κύπρο καθημερινά

Με τα ίδια συστατικά, την ίδια δυναμική ομάδα, τη θετική ενέργεια, το ίδιο μεράκι και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια, θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε την Κύπρο καθημερινά κάνοντας Check In σε όλα όσα αγαπάμε.

Προχωρούμε, λοιπόν, με το ίδιο πάθος, όραμα, αξίες, αλλά και σεβασμό στην ιστορία μας και προσβλέπουμε στη συνέχιση της σημαντικής στήριξης και συνεργασίας σας, την οποία απολαμβάνουμε διαχρονικά και για την οποία σας ευχαριστούμε θερμά.

Μαζί θα κάνουμε καθημερινά Check In στη γεύση, στη διασκέδαση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις μουσικές σκηνές, στις γκαλερί και στα ωραιότερα μέρη της Κύπρου για χαλάρωση και εκδρομή. Με συνεχή ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο καθημερινά, διασκέδασε και πέρασε όμορφα με τις προτάσεις και τις ιδέες, που το Check In σού προτείνει, για να ζήσεις ωραίες και ξεχωριστές στιγμές.

Check In κάνουμε και στον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου, ο οποίος από το 2019 μετονομάζεται σε Cyprus Eating Awards και δίνουμε ραντεβού για τη μεγάλη βραδιά των απονομών τον Νοέμβριο του 2019.

Check In στα καλύτερα της Κύπρου.

Check In για συνεχή ενημέρωση στο www.checkincyprus.com και από τις 21 Δεκεμβρίου στα περίπτερα.

Κάντε LIKE στο Facebook πατώντας ΕΔΩ