Ο Παραλιμνίτης Νικόλας Πέτρου πίσω από το εκπληκτικό βίντεο της καμπάνιας του Υφ.Τουρισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας νεαρός 23 χρόνων από το Παραλίμνι δημιούργησε το ωραιότερο βίντεο που έχουμε δει για το νησί μας...

Στιγμιότυπο 2020 04 25 13.19.57 exclusive, Nikolas Petrou, Αγαπημένα Βίντεο, Βίντεο, Νέα Αμμοχώστου

Στέλνοντας το μήνυμα πως “έρχονται καλύτερες μέρες”, το Υφυπουργείο Τουρισμού έδωσε στη δημοσιότητα ένα σποτάκι όπου παρουσιάζονται οι ομορφιές της Κύπρου.

Σε ανάρτησή της η Προεδρία της Δημοκρατίας στέλνει μήνυμα προς τους τουρίστες πως η Κύπρος τους περιμένει. Τους καλεί παράλληλα να κάνουν τα κάνουν τα σχέδιά τους για το μέλλον και να θυμούνται πάντα πως οι μέρες θα γίνουν καλύτερες.

Ο Παραλιμνίτης δημιουργός πίσω από το βίντεο

Το βίντεο αποτελεί δημιουργία του Νικόλα Πέτρου από το Παραλίμνι, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποδείξει καλά ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημιουργούς, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκόσμια. Ο 23χρονος Παραλιμνίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News προσεγγίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες από το τμήμα Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου Τουρισμού, οι οποίοι έχουν δει την καταπληκτική δουλειά που έχει δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καλώντας τον να δημιουργήσει ένα βίντεο, χρησιμοποιώντας, κυρίως, το αρχειακό του υλικό για να δημιουργήσει ένα βίντεο το οποίο να στέλνει μόνο ένα μήνυμα: “Better Days Are Coming”.

Ο νεαρός δημιουργός χρησιμοποίησε το αρχειακό υλικό που είχε των τελευταίων δύο χρόνων από τις ομορφιές του νησιού και προσέθεσε υλικό από το οικογενειακό του τραπέζι, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων και δημιούργησε ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα προσελκύει ντόπιους και ξένους με τα απερίγραπτα όμορφα σημεία αναφοράς του νησιού μας.

Μπορείτε να βρείτε τον Νικόλα Πέτρου εδώ: Instagram / Facebook

Δείτε το μοναδικό βίντεο:

Η καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού:

Famagusta.News