Ο viral πάσσαλος που «φύτρωσε» στη μέση του δρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένας πάσσαλος της ΑΗΚ καταμεσής του δρόμου

161f8f4943a35b 1 viral, ΑΗΚ, πάσσαλος

Viral έχει γίνει φωτογραφία την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Φιλελεύθερος και στην οποία φαίνεται ένας πάσσαλος της ΑΗΚ καταμεσής του δρόμου.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι ο Δήμαρχος της Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό εξηγώντας ότι ο πάσσαλος ήταν εκεί εξ αρχής και μετά ασφαλτώθηκε ο δρόμος.

«Καθυστέρησε στο να μετακινηθεί σε ένα νέο διαχωρισμό, αλλά ήταν προγραμματισμένος να μετακινηθεί» ανέφερε ο δήμαρχος.

Επιπλέον, σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Χριστίνα Παπαδοπούλου είπε ότι ο δρόμος στην Αραδίππου, στο μέσο του οποίου εμφανίζεται να υπάρχει πάσσαλος της ΑΗΚ, δεν έπρεπε να παραδοθεί για κυκλοφορία.

Η κ. Παπαδοπούλου, δήλωσε πως η κατασκευή της μελέτης για ηλεκτροδότηση και ηλεκτροφώτιση των δρόμων στο συγκεκριμένο σημείο όπου γίνεται διαχωρισμός οικοπέδων, δεν έχει ολοκληρωθεί από την Αρχή Ηλεκτρισμού.

Ο δρόμος δεν έπρεπε να παραδοθεί για κυκλοφορία ανέφερε η κα. Παπαδοπούλου, καθώς ο πάσσαλος που προϋπήρχε, ακόμη παραμένει εκεί και δεν υπάρχει ούτε φωτισμός.

Είπε τέλος ότι Αρχή Ηλεκτρισμού απευθύνει έκκληση προς όλες τις αρμόδιες αρχές να ενημερώνουν έγκαιρα τις τοπικές διευθύνσεις της ΑΗΚ έτσι ώστε όπου παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα να ενεργεί η ΑΗΚ έγκαιρα, πρωτίστως για την ασφάλεια του κοινού.