Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα – Σε κρίσιμη κατάσταση 32χρονος

Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με το όχημα 19χρονης φοιτήτριας

b motokletistis κράνη, Μοτοσυκλέτα, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, νοσηλεύεται 32χρονος, μετά από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του, με όχημα που οδηγούσε 19χρονη, στη Λεμεσό. Με κάταγμα στο πόδι νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού ο 20χρονος συνεπιβάτης του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας και σύμφωνα με την Αστυνομία, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με το όχημα της 19χρονης φοιτήτριας όταν αυτή επιχείρησε να στρίψει δεξιά στη συμβολή των οδών Μίλτωνος και Αντιπαξού.

Από τη σύγκρουση, οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, υπαραχνοειδή αιμορραγία, πνευμονοθώρακα και κάκωση κνήμης. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 20χρονος συνεπιβάτης φέρει κάταγμα στο πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ στην οδηγό του αυτοκινήτου, η οποία δεν τραυματίστηκε, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη και κρατήθηκε στις Πρώτες Βοήθειες καθώς υπέστη σοκ.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας έφεραν προστατευτικά κράνη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.