Οδηγός φορτηγού χρησιμοποιούσε πετρέλαιο θέρμανσης- Προσπάθησε να διαφύγει

Τον σταμάτησαν για έλεγχο καυσίμων, πανικοβλήθηκε και το «έσκασε»

35315CA1 F0F2 4ECF 8060 7FBADEDD9F96

Υπό κράτηση τέθηκε 48χρονος, καθώς αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του σε έλεγχο της αστυνομίας για καύσιμα οχημάτων και προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15.2.23 και ώρα 22:40 μέλη της τροχαίας Πάφου σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου διενήργησαν ελέγχους στο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου Πέγειας για σκοπούς ελέγχου καυσίμων οχημάτων.

Σε κάποιο στάδιο ανέκοψαν ένα φορτηγό που όπως διαπιστώθηκε οδηγείτο από 48χρονο από την Λεμεσό και κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι αντί πετρελαίου κίνησης χρησιμοποιούσε στο φορτηγό του πετρέλαιο θέρμανσης.

Του υποδείχτηκε να σταθμεύσει το όχημα του σε συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο αυτός φέρεται να αρνήθηκε και εγκατέλειψε το μέρος. Τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου τον ακολούθησαν και τον ανέκοψαν σε κοντινή απόσταση.

Αρχικά ο 48χρονος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και συνελήφθη. Ακολούθως οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και διαπιστώθηκαν τα στοιχεία του. Το Τμήμα Τελωνείου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.