Παγωνιά και Covid κλείνουν την εστίαση: «Είναι ολέθριο αυτό που ζούμε» (vid)

«Αλλιώς τα πράγματα είχαν προγραμματιστεί και αλλιώς έχουν καταλήξει. Είναι ολέθριο αυτό που ζούμε γιατί όλες οι θυσίες που κάνουμε, δεν έχουν αποτελέσματα»

1 23 Covid-19, εστιαση, ΠΑΓΩΝΙΑ, πανδημία

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώροι εστίασης λόγω των μέτρων και των καιρικών συνθηκών μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο ΓΓ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα και φαίνεται ότι θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο. Είναι σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες, αφού πέρα από τις επιπτώσεις της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, υπόκεινται σε διάκριση από την Κυβέρνηση, η οποία παραβλέπει τα αιτήματα της βιομηχανίας των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων».

Διερωτάται εάν χρειάζεται να βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα αυτονόητα. Από την άλλη όμως δεν απέκλεισε δυναμικές διαμαρτυρίες το επόμενο διάστημα.

Πρόσθεσε ότι λόγω της κατάστασης πολλά υποστατικά έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και δεν ξέρει πόσα από αυτά θα ανοίξουν ξανά. «Αλλιώς τα πράγματα είχαν προγραμματιστεί και αλλιώς έχουν καταλήξει. Είναι ολέθριο αυτό που ζούμε γιατί όλες οι θυσίες που κάνουμε, δεν έχουν αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: