ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Επεισοδιακή σύλληψη ζεύγους για υπόθεση ναρκωτικών

Σύλληψη χειροπέδες 1021x571 1021x571 1021x571 1021x571 1 exclusive, Ναρκωτικά, Νέα Αμμοχώστου, ΣΥΛΛΗΨΗ

Δύο άτομα ηλικίας 37 και 43 χρόνων συνελήφθησαν χθες στο Παραλίμνι ως ύποπτα για υπόθεση που αφορά παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομη κατοχή απαγορευμένων ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα, ύστερα από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, έχοντας συνοδηγό 43χρονη.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 37χρονος προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας προς τα πίσω το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί.

Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τσάντα ώμου που κρατούσε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μέσα σε δύο νάιλον συσκευασίες, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 115 γραμμαρίων καθώς και τρία γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε έρευνα στην οικία, σε κατάστημα και στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και στο κατάστημα εντοπίστηκαν πέντε μπουκαλάκια των 30ml απαγορευμένης ουσίας κάνναβης και μία συσκευασία με 6 χάπια αναβολικών.

Εναντίον των δύο ατόμων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα, βάση των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον του 37χρονου και της 43χρονης διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής απαγορευμένων ουσιών, μεταφοράς επιθετικού οργάνου και αλόγιστων και επικίνδυνων πράξεων.

Αργότερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Famagusta.News/ΚΥΠΕ