Παραλίμνι: Πήγε και σε θυρανοίξια ναού στην παρουσία υπουργών ο 53χρονος θετικός στον ιό

Στην μια παραβίαση μετά την άλλη προχωρούσε ο 53χρονος πατέρας που προκάλεσε αναστάτωση σε σχολείο στο Παραλίμνι

4d6931575710f6b3d922ff2459ea99d8 29 53χρονος, exclusive, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, κρούσμα, παρανομία

Στην μια παραβίαση μετά την άλλη προχωρούσε ο 53χρονος πατέρας που προκάλεσε αναστάτωση σε σχολείο στο Παραλίμνι, αφού ενώ ήταν θετικός στον κορωνοιό μετέβη σε Γυμνάσιο και στο γραφείο του Διευθυντή, τον οποίο έβριζε και απειλούσε. 

Όπως διαφάνηκε από τις μέχρι στιγμής έρευνες της Αστυνομίας, ο 53χρονος κυκλοφορούσε κανονικά στην κοινότητα, πήγαινε κανονικά στην εργασία του και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, παρευρέθηκε και σε θυρανοίξια ναού στην περιοχή της Δερύνειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive o 53χρονος βρέθηκε θετικός στις 15 Ιανουαρίου και στις 16 Ιανουαρίου πήγε στα θυρανοίξια της Ιεράς Μονής Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια όπου παραβρέθηκαν υπουργοί και πολίτες.

Η Αστυνομία έχει ενώπιόν τρεις καταγγελίες παραβίασης του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Όλα άρχισαν όταν 53χρονος καλέστηκε από τον Διευθυντή του Γυμνασίου όπου φοιτά η κόρη του, επίσης θετική. Ο άνδρας μετέβη στο Γυμνάσιο και στο γραφείο του Διευθυντή, τον οποίο άρχισε να βρίζει και να απειλεί.

Η δεύτερη καταγγελία εναντίον του 53χρονου αφορά το γεγονός ότι μετά που πήγε στο σχολείο της κόρης του, πήγε στη δουλειά του αντί να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό.

Η τρίτη καταγγελία αφορά την παρουσία του στα θυρανοίξια του ναού.

Πηγή: sigmalive