Παράνομος μετανάστης πήγε να ξεφύγει της Τροχαίας με μαχαίρια στο αμάξι

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαίας) ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Γεροσκήπου, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός παρέλειψε να συμμορφωθεί και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα στην αντίθετη κατεύθυνση, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε κάποιο σημείο του δρόμου. Ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και άρχισε να τρέχει με σκοπό να διαφύγει, ενώ δεύτερο πρόσωπο το οποίο βρισκόταν ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο, παρέμεινε στη σκηνή. Διαβάστε επίσης: Απαγωγή 25χρονου:Υπό κράτηση 4 άτομα–Τον θεωρούσαν ύποπτο για κλοπή περιουσίας Από εξετάσεις που ακολούθησαν σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε νεαρός άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος διαπιστώθηκε, ότι ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός (άντρας ηλικίας 26 ετών), συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία. Στον 25χρονο οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Μετά από εξετάσεις που έγιναν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε, ότι ο 25χρονος βρισκόταν στην Κύπρο παράνομα (απαγορευμένος μετανάστης), αφού είχε απελαθεί για τη χώρα του το 2022. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

18671C9D 6012 4C42 A8DB 1EE3B8602C53

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαίας) ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Γεροσκήπου, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε να συμμορφωθεί και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα στην αντίθετη κατεύθυνση, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε κάποιο σημείο του δρόμου.

Ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και άρχισε να τρέχει με σκοπό να διαφύγει, ενώ δεύτερο πρόσωπο το οποίο βρισκόταν ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο, παρέμεινε στη σκηνή.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε νεαρός άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος διαπιστώθηκε, ότι ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός (άντρας ηλικίας 26 ετών), συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Στον 25χρονο οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε, ότι ο 25χρονος βρισκόταν στην Κύπρο παράνομα (απαγορευμένος μετανάστης), αφού είχε απελαθεί για τη χώρα του το 2022.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.