Πέντε πρόσωπα ξυλοκόπησαν 24χρονο και μετά προκάλεσαν ατύχημα

Δέχθηκε επίθεση από πέντε άγνωστα του άτομα

9D237254 4A6C 4BF4 B261 B3B7752C15C4

Νεαρός ηλικίας 24 ετών κάτοικος Λάρνακας τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, ύστερα από επίθεση πέντε αγνώστων στη περιοχή Μακένζι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.50 το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, γυναίκα ηλικίας 48 ετών, επικοινώνησε με το ΤΑΕ Λάρνακας και ανέφερε ότι ο γιος της 24 ετών, κάτοικος Λάρνακας, ενώ βρισκόταν πεζός στη περιοχή Μακένζι, δέχθηκε επίθεση από πέντε άγνωστα του άτομα.

Μέλη του ΤΑΕ και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τον 24χρονο, ο οποίος ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κεφαλοαιμάτωμα, εκδορές στο κεφάλι και στο σώμα και δυο μικρά θλαστικά τραύματα αριστερού γλουτού, τα οποία έτυχαν συρραφής. Στη συνέχεια ο 24χρονος απολύθηκε.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 20.20 χθες, καθώς ο 24χρονος βρισκόταν πεζός στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα, αντιλήφθηκε ότι παρακολουθείτο από αυτοκίνητο. Ο νεαρός κατευθύνθηκε προς την οδό Τουζ Χανέ όπου, όπως ανέφερε, δέχθηκε επίθεση από πέντε άγνωστα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του οχήματος.

Μετά την επίθεση το αυτοκίνητο οδηγήθηκε έναντι μονόδρομου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ελαφρά με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 72 ετών. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανένας αλλά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο όχημα του 72χρονου.

Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα, εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών και του οδηγού του οχήματος και διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, τραυματισμό, οδική τροχαία σύγκρουση και εγκατάλειψη σκηνής ατυχήματος.

Την υπόθεση εξετάζουν το ΤΑΕ και η Τροχαία Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ