Πένθος στην Ανόρθωση για τον αδικοχαμένο της οπαδό-Τα τελευταία λόγια με Χατζηπαντέλα

cache 846x3000 Analog medium 394483 97192 1742019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση για τον αδικοχαμένο φίλο και μέλος της ομάδας, Γιάννη Κάσινο, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της Αμμοχώστου, συνεχής ήταν η έγνοια του για την Ανόρθωση αφού σε μια από τις συζητήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες με τον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τόνισε στον ίδιο την ανάγκη να παραμείνει δυνατός έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις διακρίσεις και στους τίτλους.

Αναλυτικά:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Κάσινου, ο οποίος έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών.

Ο Γιάννης Κάσινος (με καταγωγή από την Αμμόχωστο) υπήρξε πιστός οπαδός της ομάδας μας, μέλος του Συλλόγου ενώ υπηρέτησε την Ανόρθωση και από το πόστο του Οικονομικού Διευθυντή το 2014.

Μεγάλος του πόθος ήταν η επιστροφή στην Αμμόχωστο ενώ συνεχής ήταν η έγνοια του για την Ανόρθωση, την οποία παρακολουθούσε και στήριζε ανελλιπώς. Ενδεικτικό αποτελεί άλλωστε το γεγονός, πως σε μια από τις συζητήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες με τον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τόνισε στον ίδιο την ανάγκη να παραμείνει δυνατός και να κάνει ό,τι μπορεί και περνάει από το χέρι του, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις διακρίσεις και στις κατακτήσεις τίτλων.

Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη και η έγνοια του για την Ανόρθωση…

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη, 18 Απριλίου, στις 15:00, στην εκκλησία Σωτήρος στη Λάρνακα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00 έως τις 15:00. Στη κηδεία θα παραστεί αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης

Αιώνια του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».