Περιπολίες Αστυνομίας επί καθημερινής βάσεως στο κέντρο της πρωτεύουσας μετά το φόνο

Σε άμεση εφαρμογή οι οδηγίες που έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, για περιπολίες από μέλη της ΜΜΑΔ και αυξημένους ελέγχους στο κέντρο της Λευκωσίας.

usa police Αστυνομία, Λευκωσία, Περιπολίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες τις έξι το απόγευμα ο νέος σχεδιασμός της αστυνομίας μετά το αιματηρό επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, ρητές ήταν οι οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη το πρωί κατά τη διάρκεια σύσκεψης για μηδενική ανοχή και να μην γίνουμε ξανά θεατές παρόμοιων σκηνικών σαν το χθεσινό.

Ήδη ΜΜΑΔ , υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης ΥΚΑΝ και ΟΠΕ έλαβαν οδηγίες και μέλη των υπηρεσιών άρχισαν τις περιπολίες στο κέντρο της πρωτεύουσας με στόχο και πάλι οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλής στην εντός των τυχών πόλη.

Όπως μαθαίνουμε, το ίδιο σκηνικό θα είναι σε καθημερινή βάση με τους αστυνομικούς να κάνουν την εμφάνιση τους στις έξι το απόγευμα και να μετατρέπουν την περιοχή σε αστυνομοκρατούμενη μέχρι τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένα κτήρια της περιοχής έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρμόδιων υπηρεσιών αφού φαίνεται πως εκεί έχουν βρει καταφύγιο αρκετά πρόσωπα τα οποία απασχολούν τις διωκτικές αρχές με προβατικές συμπεριφορές ενώ αξιολογούνται και πληροφορίες για πιθανά αντίποινα μετά τον θάνατο του 21χρονου χθες το βράδυ.

Ήδη, σε πλήρη λειτουργιά είναι και το Κέντρο Κρίσεως στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας με τον αστυνομικό διευθυντή της πρωτεύουσας και τον Βοηθό αρχηγό επιχειρήσεων να είναι σε ανοικτή γραμμή και να δίνουν πλήρη εικόνα και στην υπόλοιπη ηγεσία της δύναμης για τα όσα τεκταίνονται στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τώρα, σε ότι αφορά τα δύο πρόσωπα που καταζητούνται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσία φαίνεται να έχουν πληροφορία ότι ό ένας εκ των δύο κατάφερε να διαφύγει στα κατεχόμενα κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ μέσα από τα κλειστά κυκλώματα προσπαθούν να ταυτοποιήσουν άλλα επτά πρόσωπα τα οποία είχαν εμπλοκή στα επεισόδια.

Πηγή:Ant1