«Πετούσε» φτιαγμένος στον αυτοκινητόδρομο – Προσέκρουσε σε περιπολικό

Πήγαινε με 164χλμ και προσέκρουσε σε περιπολικό - Βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

EB8A4C8C 8758 46DF B772 5136878B09C0

Συνελήφθη οδηγός, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης να τρέχει με 164 χιλιόμετρα την ώρα αντί για 100, κατά τη διάρκεια ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά το Ζύγι, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας. Φέρεται να βρέθηκε θετικός σε ναρκοτέστ, ενώ στο όχημα εντοπίστηκε κάνναβη, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμένει παράνομα στη Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε σήμα μελών της Δύναμης ο οδηγός δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν ενώ παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των μελών της Αστυνομίας για να σταματήσει, ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί «αλόγιστα και επικίνδυνα».

Αυτό, προστίθεται, είχε ως αποτέλεσμα παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας να προσκρούσει σε περιπολικό, κατά την οποία προκλήθηκαν «ελαφρές ζημιές».

Τελικά το όχημα ανακόπηκε στον παλιό δρόμο Λευκωσίας Λεμεσού παρά την έξοδο Χοιροκοιτίας. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε αλκοτέστ με ένδειξη αρνητική και νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Από έρευνα διαπιστώθηκε πως ο οδηγός διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από την 1η Ιουνίου 2022 και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, καταλήγει η Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ