“Πετούσε” με 130 χλμ σε δρόμο με όριο 50 – Χειροπέδες σε 35χρονο

Έτρεχε με 130 χλμ σε δρόμο με όριο 50

1 Copy 2 4

Με ταχύτητα 130 χιλιομέτρων σε δρόμο με όριο τα 50 ΧΑΩ οδηγούσε αυτοκίνητο 35χρονος, ο οποίος ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε, στη Λεμεσό. Δεύτερος οδηγός, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα 99 χιλιομέτρων σε δρόμο με όριο τα 50 ΧΑΩ, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα.

Ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης. Ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην περιοχή και αφού συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης οχήματος με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Λίγο αργότερα, στις 10.15 το βράδυ, στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ανακόπηκε ο 20χρονος οδηγός, από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας. Αυτός επίσης συνελήφθη για οδήγηση οχήματος με υπερβολική ταχύτητα και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Τροχονομικοί έλεγχοι διεξάγονται καθημερινά από την Αστυνομία με στόχο την πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων και την αύξηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο.