Πήγε να αποτρέψει τον αυτόχειρα και τη σκότωσε – Το χρονικό της τραγωδίας

cache 846x3000 Analog medium 520204 96137 2962019

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, μετά τη δολοφονία 25χρονης Ε/κ από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου, είχε μιλήσει προηγουμένως τηλεφωνικώς με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν κάπου, γιατί ήθελε να σκεφτεί.

Ο πατέρας ανησύχησε για τον 35χρονο γιο του, ο οποίος στο παρελθόν είχε προσπαθήσει ξανά να θέσει τέρμα στη ζωή του και παρακολουθείτο από ψυχίατρο.

Ο 63χρονος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο, ενώ η 25χρονη Σοφία Ζήνωνος που ενημερώθηκε από τον αυτόχειρα, ότι είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του, έτρεξε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή ο 35χρονος σκότωσε την 25χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η 25χρονη δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι, εξ’ επαφής, ενώ τα άψυχα σώματα των θυμάτων εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι οι δύο νεαροί διατηρούσαν σχέση, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση.

Η άτυχη 25χρονη είναι μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, την οποία είχε φέρει στον κόσμο από παλαιότερη σχέση της.

Σε ότι αφορά τα ιατροδικαστικά ευρήματα των Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελικής Παπέττα που διενήργησαν την αυτοψία, διαφάνηκε ότι ο θάνατος των δύο νεαρών, επήλθε από αιμορραγία συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών τους, που θα διενεργηθεί αύριο.

Πηγή: Reporter