Πήρε «σβάρνα» σπίτια και έκλεβε ποδήλατα

Πιάστηκε με το ποδήλατο που έκλεψε έξω από περίπτερο

9DB6B7DF F103 4CE0 98A7 B9341BBB582E

Στη σύλληψη 22χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών ποδηλάτων, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, το πρωί χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, ότι το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου 2023, κλάπηκαν από την αυλή του σπιτιού της, δύο ποδήλατα. Λίγες ώρες αργότερα, ένα εκ των ποδηλάτων της παραπονούμενης, εντοπίστηκε έξω από περίπτερο στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν το ποδήλατο, ενώ λίγο αργότερα θεάθηκε άγνωστος άνδρας, να προσπαθεί να το οδηγήσει. Άμεσα ο άγνωστος ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή των ποδηλάτων.

Ο 22χρονος φέρεται μάλιστα να οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας, σε χωράφι στη Λεμεσό, όπου υπέδειξε άλλα δύο ποδήλατα. Το ένα από τα δύο ποδήλατα αναγνωρίστηκε από την παραπονούμενη ως το δεύτερο ποδήλατο που κλάπηκε από την αυλή της, ενώ σύμφωνα με τον 22χρονο, το δεύτερο ποδήλατο κλάπηκε από άλλο σπίτι στη Λεμεσό.

Ο 22χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.