Πιθανές βροχές και καταιγίδες σήμερα και αύριο

Σήµερα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και από το µεσηµέρι και µετά πιθανόν και καταιγίδα

kairos 6 Καιρός

Σήµερα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και από το µεσηµέρι και µετά πιθανόν και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα βόρεια και ανατολικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και αργότερα κυρίως βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή αρχικά το πρωί αναµένονται µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός, µε τοπικά πολύ ισχυρούς βόρειους ανέµους.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή, άνοδο τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.