Πότε αναμένονται ξανά βροχές – Αίθριος σήμερα ο καιρός

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

D741ECCB 2279 4452 9895 1A50B3768C5F

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Από την Κυριακή αναμένονται βροχές ενώ Δευτέρα και Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές. Τη Δευτέρα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ καθώς και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα και πτώση την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά, αλλά λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.