Πότε ξεκινούν οι Παγκύπριες Εξετάσεις και πότε ολοκληρώνονται

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

imagew 1 1 Παγκύπριες Εξετάσεις

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις αρχίζουν στις 10 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου 2022.

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της (www.moec.gov.cy/ypexams) ο Οδηγός Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης 2022 με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις εν λόγω εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις όλων των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022 θα υποβληθούν ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 μέχρι και την Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Βάση του Προγράμματος που δόθηκε στην δημοσιότητα, στις 10 Ιουνίου εξεταζόμενο θέμα είναι τα Νέα Ελληνικά, 14 Ιουνίου, η Φυσική, τα Οικονομικά και η Τεχνολογία Τ.Σ (Π.Κ), 15 Ιουνίου τα Ισπανικά, Εικαστικές Εφαρμογές και Γερμανικά, 16 Ιουνίου τα Αγγλικά και Οικιακή Οικονομία, 17 Ιουνίου με Μαθηματικά Κατεύθυνσης, Λατινικά και Θεατρολογία, 18 Ιουνίου με Μουσικές Σπουδές, 20 Ιουνίου, Χημεία, Λογιστική, Ιστορία και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο Τ.Σ, 21 Ιουνίου, Σχεδιασμός και Τεχνολογία και Τεχνολογία Τ.Σ (Θ.Κ.), 22 Ιουνίου Αγγλικά και Φυσική, 23 Ιουνίου Αρχιτεκτονικό – Τεχνικό Σχέδιο, Ιταλικά και Τουρκικά, 24 Ιουνίου με Μαθηματικά Κ.Κ.,  25 Ιουνίου Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, 27 Ιουνίου με Βιολογία και Τεχνολογία Τ.Σ. (Π.Κ), 28 Ιουνίου Γαλλικά και Ελεύθερο-Προοπτικό Σχέδιο, 29 Ιουνίου Πληροφορική, Αρχαία Ελληνικά, Ηλεκτρολογία ΙΙΙ Τ.Σ. (Θ.Κ.) και Ψηφιακά Ηλεκτρονικά ΙΙ Τ.Σ. και 30 Ιουνίου Ρωσικά, Τεχνολογία Τ.Σ. (Θ.Κ.) και Γραφικές Τέχνες.