Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού: “Θα συνεχίσουμε τον αγώνα”

"Οι μοτοσυκλετιστές θα συνεχίσουν τον αγώνα για τη δικαιοσύνη, αρνούμενοι να θρηνήσουν μια χαμένη πατρίδα. Για τον Τάσο και τον Σολωμό, για όσους επιμένουν να βλέπουν πέρα από τον Πενταδάκτυλο"

poreia mnemes isaak solomoy Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού

Την ευχή για “Καλή Λευτεριά” αλλά και το μήνυμα ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για δικαίωση και δικαιοσύνη του Τάσου και του Σολωμού απέστειλε η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “Πάνε χρόνια που η Κερύνεια έγινε συνώνυμο της λευτεριάς. Το 2022 βρίσκει τον τόπο μας τουρκοκρατούμενο και τίποτα δεν προμηνύει ένα καλύτερο αύριο, εκτός από την ιστορία, τη συνείδηση, τις ηθικές αρχές και αξίες του κυπριακού Ελληνισμού. Το βλέμμα και η ψυχή μας δεν απομακρύνεται από την Κερύνεια, τη Μόρφου, την Αμμόχωστο, την Καρπασία, τη Μεσαορία και στεκόμαστε καλά πλάι στην Πράσινη Γραμμή για να τη συντρίψουμε. Στεκόμαστε καλά, με τη μνήμη της ελληνικής Μικράς Ασίας, που συμπληρώνει φέτος εκατό χρόνια σκλαβιάς.”

“Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» εύχεται ξανά Καλή Λευτεριά. Οι μοτοσικλετιστές θα τοποθετήσουν και φέτος ψηλά τον πήχη της μνήμης και της αξιοπρέπειας, ποτέ από το χρέος μη κινούντες και με τον Τάσο, τον Σολωμό και όλους όσοι έπεσαν για την ελευθερία αυτού του τόπου στην καρδιά. Οι μοτοσυκλετιστές θα συνεχίσουν τον αγώνα για τη δικαιοσύνη, αρνούμενοι να θρηνήσουν μια χαμένη πατρίδα. Για τον Τάσο και τον Σολωμό, για όσους επιμένουν να βλέπουν πέρα από τον Πενταδάκτυλο.”