Πρόβλημα στην υποβολή αίτησης για επιδότηση διδάκτρων – Τι λένε οι αρμόδιοι

Προβλήματα κατά την υποβολή αίτησης μέσω της πλατφόρμας για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι τεσσάρων ετών, αντιμετωπίζουν γονείς

073AD84A 31B1 4524 A537 673DEB65D79D

Προβλήματα κατά την υποβολή αίτησης μέσω της πλατφόρμας για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι τεσσάρων ετών, αντιμετωπίζουν γονείς.

Σύμφωνα με τον Φάνο Κουρουφέξη, Σύμβουλο του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, η διαδικτυακή πύλη αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τα οποία χειρίζονται τεχνικοί της υπηρεσίας πληροφορικής.

Σημείωσε επίσης ότι, πρόκειται για τεχνικό ζήτημα που θα αποκατασταθεί εντός λίγων ωρών και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πρόσθεσε ακόμη ότι, θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις προς του γονείς όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ όσοι αποτάθηκαν στην υπηρεσία μέσω e-mail έχουν ήδη λάβει απάντηση.

Υπενθυμίζεται πως, δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για υποβολή της αίτησης, επομένως οι γονείς μπορούν να κάνουν τη διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή και η επιδότηση θα γίνεται αναδρομικά. Δηλαδή, όλες οι αιτήσεις που θα κατατεθούν μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου και εγκριθούν, θα λάβουν κανονικά το επίδομα Σεπτεμβρίου.