Πτώση άντρα από εν κινήσει όχημα: Χειροπέδες στον οδηγό – Πιάστηκαν με κοκαΐνη

Κρίσιμα ο άνδρας που έπεσε από το παράθυρο οχήματος στη μέση του highway

b astinomia1

Γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα ενώ 32χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα πέντε πρόσωπα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ένας από τους συνεπιβάτες ηλικίας 38 ετών, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, φαίνεται να άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και να έκατσε σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 38χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Στην κατοχή του 38χρονου εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους ενάμισι γραμμαρίου.

Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ, η ένδειξη ήταν θετική. Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.