Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 24 περιστατικά

1 Copy Copy 73

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 24 περιστατικά(17 πυρκαγιές και 7 Ειδικές Εξυπηρετήσεις) με τα άξια αναφοράς πιο κάτω:

Στις 13:38 ανταπόκριση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο δεύτερο όροφο στο Γέρι. Ανταπόκριση με δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας. Η πυρκαγιά ήταν σε ρουχισμό σε αποθηκευτικό χώρο. Την ώρα της πυρκαγιάς οι ένοικοι απουσίαζαν. Η αίτια ήταν πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Στις 21:30 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα σταθμευμένο εντός εγκατάστασης πλυντηρίου οχημάτων σε πρατήριο καυσίμων στη Πέγεια.Ανταπόκριση με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμό Πάφου. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση σήμερα.

Στις 23:05 ανταπόκριση σε πυρκαγιά έκτασης περίπου δύο εκταρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και σωρούς από άχρηστα υλικά σε λοφώδη περιοχή στην Καλλιθέα στο Δάλι. Ανταπόκριση με τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας και έλεγχος της πυρκαγιάς στις 00:45. Τα αίτια διερευνώνται.