Σε… αναίμακτη Τσικνοπέμπτη καλεί το Κόμμα για τα Ζώα

Να φάμε όσπρια και λαχανικά αντί κρέας μας καλεί το Κόμμα για τα Ζώα

8812C3FF 0A45 43D4 BC1D D145E7805F6F Κόμμα για τα ζώα

Σε αναίμακτη Τσικνοπέμπτη καλεί το Κόμμα για τα Ζώα, ενόψει της αυριανής ημέρας, τονίζοντας πως διαχρονικά δεν συμμετέχει σε αυτή την πανήγυρη.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, “είναι καιρός να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες για να διασφαλίσοτυμε καλύτερα την υγεία και την ευζωία μας” τονίζοντας κατ’ επέκταση το δικαίωμα όλων των ζώων και όλων των ειδών.

«Η φύση μας προσφέρει απλόχερα όλα εκείνα τα οποία προστατεύουν την υγεία και την ευημερία μας. Για τον λόγο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να τσικνώστε χωρίς αιματώματα και χωρίς τσίκνα. Η Κύπρος βρίθει από φρέσκα όσπρια, λαχανικά, βίγκαν προϊόντα τα οποία και υγιεινά είναι αλλά το σημαντικότερο προστατεύουν την υγεία μας.

Αύριο θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους τα μανιτάρια, οι πιπεριές, οι ντομάτες τα κρεμμύδια, το κουνουπίδι τα καρότα, οι πατάτες, τα όσπρια και γενικά όλα εκείνα τα οποία υπάρχουν άφθονα στην Κύπρο και μας προσφέρουν περισσότερες βιταμίνες και εμπλουτισμένα με πλούσια ιχνοστοιχεία

Ευχόμαστε λοιπόν μία Τσικνοπέμπτη αναίμακτη και ας τιμήσουμε δεόντως όλα τα όμορφα και ωραία που μας προσφέρει απλόχερα η φύση» καταλήγει η ανακοίνωση.