Σε επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται από αύριο οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοταχώς προς απεργία κατέρχονται αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ

AF56CBA1 A7C1 467B B5B7 73EFC162D1A7

Ολοταχώς προς απεργία κατέρχονται αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ με τις συντεχνίες να περιμένουν στο ακουστικό μήπως και κάποιος επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να γίνει συζήτηση.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΑΗ, Κυριάκος Ταφούνας ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

«Από ότι διαπιστώνουμε από τις τοποθετήσεις του διαχειριστή μόνο η ΡΑΕΚ και ο διαχειριστής έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Μέσα από τα συμπεράσματα τους διαφαίνεται αυτό που λέμε εδώ και χρόνια, η ανάγκη διατήρησης του χώρου της Δεκέλειας για ηλεκτροπαραγωγή, η ανάγκη αντικατάστασης αυτών των μονάδων που είναι κοστοβόρες και συμβάλουν στην αισχροκέρδεια» είπε.

Συνέχισε λέγοντας, «τα μέτρα θα τα εφαρμόσουμε και θα είναι επ’ αόριστον διότι το πρώτο σκέλος αφορά της ασφάλεια και υγεία του προσωπικού και τη σοβαρή υποστελέχωση του οργανισμού. Όσο αφορά τη Δεκέλεια εκεί έχουμε καλέσει τον κόσμο να μην συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συνιστά παρανομία ή συμβάλει στην αισχροκέρδεια.

Για εμάς τους εργαζομένους τα μέτρα δεν είναι αυτοσκοπός. Αν δεν παρθούν αποφάσεις δεν έχουν άλλη επιλογή για εμάς από το να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των μέτρων και αν χρειαστεί ανάγκη να τα κλιμακώσουμε».