Σε εξαιρετική κατάσταση επέστρεψε στην Κύπρο ο μικρός Αντώνης

επέστρεψε, Μικρός Αντώνης

Επέστρεψε σήμερα στην Κύπρο ο μικρός Αντώνης, ο οποίος βρισκόταν τους τελευταίους δύο μήνες στη Βοστώνη όπου έλαβε την γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 που αντιμετωπίζει.

Η μητέρα του, Χαρά Θωμά, σε δηλώσεις της στο αεροδρόμιο, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους, ενώ τόνισε πως νιώθουν υπερήφανοι για την κοινωνία και την πολιτεία μας.

«Είμαστε περήφανοι για την κ. Γιαννάκη που στάθηκε δίπλα μας, από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι τα καλύτερα. Ο γιατρός μας, κ. Ζάρας εντυπωσιάστηκε με τη στάση της κυπριακής κυβέρνησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο και είμαστε πολύ συγκινημένοι. Αν το ευχαριστώ μας ήταν δυνατό πριν δύο μήνες, τώρα είναι ακόμη δυνατότερο με τις εμπειρίες μας», σημείωσε η μητέρα του Αντώνη.

Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη σημείωσε πως ο μικρός ασθενής μετά από δύο μήνες περιπέτειας επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση.

«Πραγματικά το Υπουργείο Υγείας χαίρεται επειδή έδωσε αυτή τη βοήθεια στον μικρό μας ασθενή. Όπως είπα και στους γονείς του, εμείς είμαστε εδώ. Ο μικρός ασθενής θα πάει ξανά του χρόνου στη Βοστώνη για επανεξέταση και να ευχηθούμε τα καλύτερα», κατέληξε η κ. Γιαννάκη.

Σε ανάρτηση της η Reaction αναφέρει:

Πηγή: philenews