Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση – Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

FA1BCD0C DFB0 404D A4FB 07E2498F2B99

Σε ισχύ βρίσκεται από χθες το βράδυ κίτρινη προειδοποίηση.

Η προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ στις 21:00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ελάχιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 26 βαθμούς. Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 41 βαθμούς σε περιοχές του εσωτερικού και γύρω στους 33 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα ανατολικά, τα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση σε συνδυασμό με θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα ανατολικά, τα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.