Σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Λ/σου μια γυναίκα, εξιτήριο για ζεύγος

imagew 10 Γυναίκα, καραντίνα, Νοσοκομείο Λεμεσού

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, μια γυναίκα βρίσκεται σε καραντίνα στον πέμπτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ εξιτήριο έλαβε ζεύγος που δεν έφερε συμπτώματα του κορωνοϊου. Και τα τρία πρόσωπα επισκέφθηκαν αργά χθες το απόγευμα το δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης, μετά από ταξίδι στη βόρεια Ιταλία.

Η γυναίκα φέρει κάποια συμπτώματα τα οποία κρίθηκε από τον γιατρό πως ” έπρεπε να περάσουν από το σύστημα και να γίνουν εξετάσεις”, δήλωσε το πρωί στο ΚΥΠΕ ο Γενικός διευθυντής ΟΚΥπΥ της Περιφέρειας Λεμεσού- Πάφου Χρίστος Νικολάου, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι έτοιμα αργά το απόγευμα.

Το ζεύγος, που επίσης είχε χθες επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αναφέροντας πως βρισκόταν σε ταξίδι στη βόρεια Ιταλία, έλαβε εξιτήριο αφού δεν παρουσίαζε κάποια συμπτώματα.

Σε σχέση με τη γυναίκα που είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία και της οποίας τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον ιό, ο κ. Νικολάου είπε πως σήμερα συμπληρώνονται 14 μέρες από το περιστατικό και θα λάβει εξιτήριο.